Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.  OK
. .

The page is printed

Green Logistics

Responsabilitate pentru mediu - în transporturi şi logistică

Protejarea mediului înconjurător are o semnificaţie specială pentru DB Schenker.

Ca un furnizor activ global de servicii de transport şi logistică integrată, suntem pe deplin conştienţi de responsabilitatea noastră faţă de natură şi faţă de generaţile viitoare.


Green Logistics, DB Schenker

Gruparea transmisiilor, utilizarea optimă a resurselor de transport, folosirea căilor ferate ca mijloc de transport, construcţia celor mai multe terminale moderne - pe scurt, să gândim cu un pas înaintea cerinţelor prezentului - a fost misiunea noastră de zeci de ani. Acum mai mult ca oricând!

Cu experienţa şi cunoştinţele noastre, conectăm toate tipurile de transport - economic şi ecologic.

Eforturile noastre de a realiza durabilitate includ toate tipurile de transport şi toate sectoarele de activitate. Toate sub numele de "Green Logistics".

DB Schenker şi "Green Logistics"

"Green Logistics" reprezintă un subiect foarte important pentru noi, în România şi în toată Europa de Sud-Est. Obiectivul nostru este să reducem emisiile de CO2 (g/tkm) la nivel de corporaţie cu 20% până în anul 2020.

 

Green Logistics, DB Schenker

Cuantificarea emisiilor globale de CO2 ale Schenker & Co. AG a fost certificată în conformitate cu standardul ISO 14064 - 1 din iunie 2008 (Fundamentele şi cerinţele pentru cuantificarea, monitorizarea şi raportarea emisiilor de gaze de seră şi pentru reducerea emisiilor de gaze de seră la nivel de corporaţie).

Datele companiei Schenker & Co. AG referitoare la emisiile de CO2 în atmosferă, la nivelul solului şi pe mare, precum şi datele despre terminalele şi clădirile noastre de birouri au fost verificate din punct de vedere al trasabilităţii şi certificate de Deloitte Cert Umweltgutacher GmbH. Rezultatele pot fi găsite în raportul de mediu anual al Schenker & Co. AG.

Angajament faţă de acţiunile ecologice

În aderarea noastră la anumite linii şi condiţii de mediu,  am respectat atât cerinţele legale, dar am introdus şi programul DB Eco la care au luat parte activ toate sucursalele şi la nivel de corporaţie am luat măsuri pentru a introduce un sistem de măsurare pentru emisiile de CO2 la nivelul Uniunii Europene.

DB Schenker lasă urme verzi în spatele său

DB Schenker Austria şi organizaţiile ţărilor din Europa de Sud-Est pregătesc proiecte eco regionale pentru atingerea obiectivelor companiei şi pentru dezvoltarea activităţilor de sustenabilitate a mediului. Lăsăm urme verzi în spatele nostru - la nivelul solului, în aer, pe mare şi în depozitele noastre logistice.

Ultima actualizare: 11.03.2016

La începutul paginii