Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.  OK
. .

The page is printed

Transport feroviar

Transport feroviar de marfă oferit de casa de expediţii numărul 1 în Europa

DB Schenker este liderul global în furnizarea de servicii logistice integrate, precum şi cel mai mare operator feroviar din Europa în materie de volume transportate. Reţeaua noastră unică vă oferă numeroase avantaje.

Transport în sistem vagon singural sau grupuri de vagoane

Transport în sistem trenuri complete

Beneficiile dumneavoastră:

  • Avem acces la aproximativ 4.200 linii de manevră către locaţiile clienţilor noştri din Europa. De asemenea, deţinem 114.000 vagoane şi 3.400 locomotive – ceea ce înseamnă că beneficiaţi de una dintre cele mai extinse reţele feroviare din lume şi de cea mai mare flotă feroviară din Europa.
  • Aveţi certitudinea că vă putem oferi soluţii de transport adaptate cerinţelor dumneavoastră. Echipa noastră experimentată este formată din experţi din diverse domenii care au acces la o mare varietate de echipamente.
  • Protecţia mediului reprezintă o prioritate pentru afacerea dumneavoastră? Transportul feroviar va reduce semnificativ amprenta de carbon. Nici un alt mod de transport nu are un impact atât de redus asupra mediului înconjurător.
  • Soluţiile noastre de transport feroviar vă asigură capacitatea necesară pentru mărfuri şi respectă termenii de livrare foarte reduşi. Produsele noastre includ PowerRailer şi Danube Nordic Shuttle, ce vă pot transporta bunurile din Sud-Estul Europei în Scandinavia respectând programul fix.


Ultima actualizare: 15.03.2017

La începutul paginii