Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.  OK
. .

The page is printed

Știri

DB Schenker - cel mai eficient expeditor la Gala Tranzit 2017

DB Schenker a fost desemnat, şi în acest an, cel mai eficient expeditor în cadrul Galei Tranzit, organizată în 27 octombrie la Cluj - Napoca.

Premiul de cel mai eficient expeditor oferit de revista Tranzit, pentru rezultatele obținute în 2016, este o confirmare a calității serviciilor prestate de compania DB Schenker.

Ediția din acest an a Galei Tranzit a reunit nu mai puțin de 800 de reprezentanți din diferite domenii, precum firme de transport și logistică, importanți importatori de camioane şi semiremorci, firme de leasing, furnizori de carduri de combustibili, asigurări, distribuitori de piese de schimb și accesorii, anvelope și burse de transport.

Gala Tranzit 2017, skr

În cadrul galei au fost acordate premii pentru alte cinci categorii - cele mai eficiente companii de transport cu capital românesc sau cu capital străin, cea mai eficientă companie de logistică, precum și cei mai eficienți manageri din transport, respectiv din logistică.

De asemenea au fost acordate trei noi distincții pentru cel mai important angajator din industria transporturilor, pentru Ascensiunea anului și pentru Imaginea pieței de transport din România.

Mai multe detalii pe www.traficmedia.ro

Ultima actualizare: 01.11.2017

Privire de ansamblu

La începutul paginii