Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.  OK
. .

The page is printed

Partener Logistic Oficial la Eurovision

DB Schenker este Partener Logistic Oficial al României la Eurovision

În calitate de Partener Logistic Oficial al reprezentanților României la Eurovision, DB Schenker asigură soluții complete de transport pentru echipamentele delegației la cel mai cunoscut concurs muzical din Europa, ce va avea loc în Kiev.

Specialiștii companiei au asigurat, în cele mai bune condiții, servicii de transport, logistică și formalități vamale pentru echipamentele și elementele de recuzită aferente prestației scenice a reprezentanților României, ce va avea loc în data de 11 mai 2017.

Bunurile delegației au parcurs în cel mai scurt timp ruta București - Kiev, utilizând serviciile DB SCHENKERdirect pentru transportul rutier și au fost livrate la Centrul Internațional de Expoziții din Kiev, în sistem door to door. Printre bunurile transportate s-au aflat și cele mai importante elemente de recuzită utilizate de către reprezentanții României în show: două tunuri a câte 3 metri lungime fiecare, placate cu oglizi. Acestea au necesitat o atenție deosebită din partea transportatorilor, pe toată durata procesului de manipulare, atât datorită dimensiunilor mari cât și a particularităților materialelor.  

Mărire imagineDB Schenker este Partener Logistic Oficial al delegației României la Eurovision, DB Schenker

Operațiunile de transport și logistică au fost coordonate de către departamentul Târguri și Expoziții din cadrul DB Schenker în România, care este specializat în oferirea de soluții personalizate. Aceștia au răspuns cu succes, mai cu seamă provocării de a transporta echipamente și elemente de recuzită voluminoase, într-o țară din afara Uniunii Europene, și anume Ucraina. Transportul a fost realizat în colaborare cu echipa DB Schenker în Ucraina, care a realizat formalitățile vamale de export, traducerile documentelor și livrarea bunurilor la locație. Pentru returul bunurilor se va utiliza tot reţeaua internaţională de transport rutier a grupului DB Schenker pe ruta Kiev –București și serviciile de formalități vamale DB Schenker. 

Cu acest prilej, DB Schenker își demonstrează capabilitatea de a transporta la timp și în siguranță, echipamentele și bunurile necesare pentru buna desfășurare a unui eveniment în mediul internațional, asigurând o gamă completă de servicii de transport și logistică, la cele mai înalte standarde.

Colaborarea dintre DB Schenker și Televiziunea Română, în cadrul proiectului Eurovision, a început în anul 2009 și continuă și în acest an prin susținerea celor doi reprezentanți ai României, Ilinca Băcilă și Alex Florea, care vor participa la Eurovision 2017 cu piesa ”Yodel It!”. 


Ultima actualizare: 12.05.2017

Privire de ansamblu

La începutul paginii