Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.  OK
. .

The page is printed

Industrii

Cheia succesului pe piețele globale

Sistemele logistice eficiente şi de încredere oferă un mare avantaj companiilor care se află în căutarea succesului într-un mediu internaţional competitiv. Cu cei peste 140 de ani de experienţă, DB Schenker vă poate un oferi un astfel de avantaj.

Manipulăm toate tipurile de mărfuri, de la materiale brute până la produse finite - oriunde în lume. Fie că este vorba de un transport sau livrări de tipul Just-in-Time: când vine vorba despre eficientizarea proceselor logistice, DB Schenker este cheia succesului dumneavoastră!

Beneficiile dumneavoastră:

  • Portofoliul nostru de servicii este la fel de variat precum gama de produse pe care o dețineți: transportăm componente și echipamente auto sau piese de schimb.
  • Adresaţi-vă experţilor noştri. Experiența îndelungată va contribui la implementarea soluțiilor logistice potrivite cerințelor dumneavoastră.
  • Transport economic, datorită reţelei globale. Pe cale rutieră, aeriană sau maritimă - dumneavoastră alegeți varianta care vi se potriveşte.
  • Nu complicaţi lucrurile, profitând de soluţii logistice complete dintr-o singură sursă. De asemenea, vă oferim servicii adiţionale, precum depozitare, ambalare şi împachetare, acces la centre cu piese de schimb, dar şi distribuţie către peste 570 de centre logistice din lume.
  • Vă puteţi baza şi pe reţeaua noastră feroviară, care vă poate furniza servicii intermodale de transport cu vagoane singurale sau trenuri bloc. Totodată, putem livra echipamente speciale necesare pentru industria în care activaţi.
  • În plus, puteţi beneficia de transparenţa proceselor oriunde în lume cu ajutorul infrastructurii IT ultramoderne.

Ultima actualizare: 09.10.2014

La începutul paginii