Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.  OK
. .

The page is printed

Industrii

Logistică pentru industria energiei electrice

Globalizarea, ciclurile de producţie tot mai scurte şi presiunea pentru inovaţie continuă, reprezintă o provocare pentru compania dumneavoastră? DB Schenker vă pune la dispoziție soluţia ideală!

Beneficiile dumneavoastră:

  • Deţineţi deja o fabrică în Estul Europei sau Asia – sau planificaţi să deschideţi o linie de producţie acolo? Reţeaua noastră globală vă permite să depăşiţi rapid şi în siguranţă distanţele mari.
  • Veţi putea accelera fluxul de materiale şi produse finite şi vom lucra împreună la îmbunătăţirea proceselor lanţului de producţie.
  • Fie că aveţi nevoie de soluţii standard sau personalizate – în calitate de lider global în furnizarea serviciilor logistice pentru industria electronică, vă punem la dispoziţie concepte testate şi specializate.
  • Sistemele noastre complet transparente, vă vor garanta menţinerea controlului tuturor activităţilor şi a unei priviri de ansamblu asupra acestora.
  • Veţi crește eficiența proceselor. În materie de logistică contractuală, utilizăm programe de management pentru îmbunătăţirea continuă a proceselor dumneavoastră.
  • Reducerea costurilor. Soluţia noastră pentru managementul stocului furnizorilor, asigură reaprovizionarea în timp util prin optimizarea proceselor de gestionare a materialelor. Astfel, furnizorii vor păstra pe stoc componentele până când veţi avea nevoie de ele în fabrică, reducând costurile de inventar.
  • De asemenea, veți beneficia de numeroase servicii suplimentare, inclusiv reparații și etichetare.

Ultima actualizare: 09.10.2014

La începutul paginii