Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.  OK
. .

The page is printed

Cine suntem

Pe cale de a deveni liderul furnizorilor de transport şi logistică

Principiile după care se ghidează DB Schenker în România aderă la cultura organizaţiei. Aceste principii servesc, de asemenea, ca fundament pentru toate strategiile şi obiectivele noastre.

Cine suntem

Suntem experţi în servicii de logistică pentru transportul rutier, aerian, maritim şi managementul lanţului de aprovizionare.

Ca grup integrat, dezvoltăm în permanenţă soluţii de transport şi logistică la nivel local, naţional şi internaţional.

Scopul nostru

Ne dorim să devenim liderul furnizorilor de transporturi şi logistică la nivel mondial.

Abordarea noastră ia în considerare aspectele economice, sociale şi de mediu ale operaţiunilor noastre. Suntem ferm dedicaţi principiilor de responsabilitate socială şi ne considerăm pionieri în dezvoltarea unui sistem de transport ecologic.

Cum ne vom atinge scopul

Prin a demonstra clienţilor, angajaţilor şi acţionarilor noştri că suntem cei mai buni în ceea ce facem.

Orientaţi către client: Tot ceea ce facem este îndreptat către satisfacerea nevoilor clienţilor noştri. Aceştia ne sunt loiali pentru că oferim produse de înaltă calitate, preţuri competitive şi servicii de încredere.

Dezvoltare progresivă: Încurajăm flexibilitatea, dorinţa de a învăţa, dedicarea pentru calitate, precum şi curajul de a pune sub semnul întrebării şi de a îmbunătăţi procesele şi practicile existente. Soluţiile inovatoare pe care le dezvoltăm generează noi oportunităţi pentru compania noastră.

Responsabili: Credem în valori morale, tratarea celorlalţi cu respect şi în respectarea regulilor şi legilor. Acţionăm într-o manieră exemplară, în concordanţă cu principiile de integritate, şi luăm în considerare interesele stakeholderilor în acţiunile şi deciziile noastre.

Orientaţi către business: Suntem dedicaţi creşterii continue a valorii companiei noastre pentru a rămâne competitive pe pieţele de capital şi pentru a securiza viitoarele investiţii.

Orientaţi către angajaţi: Suntem dedicaţi ideii de a menţine un mediu de lucru prietenos, într-un cadru multicultural şi oferim angajaţilor oportunităţi de carieră în linie cu nevoile lor.

    

Ultima actualizare: 18.11.2016

La începutul paginii