Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.  OK
. .

The page is printed

Știri

DB Schenker a făcut valuri la Swimathon 2017

Echipa de înotători DB Schenker for Motivation a făcut valuri la Swimathon București 2017, pentru ca 6 copii și tineri în scaun rulant să poată beneficia de transport școlar adaptat.

DB Schenker susține pentru a treia oară în cadrul Swimathon București, cauza transportului școlar adaptat pentru copiii și tinerii cu dizabilități locomotorii. Doi ani consecutivi, echipa noastră a susținut proiectul implementat de Fundația Motivation Romania, iar în acest an înotătorii și susținătorii au contribuit la strângerea de fonduri pentru proiectul Transport adaptat= Participare în scaun rulant propus de către Asociația Județeană Ilfov Motivation a Sportului pentru Persoane cu Handicap (AJIMSPH), divizia fundației responsabilă pentru zona Ilfov.

Mărire imagineSwimathon 2017, skr


Sâmbătă, 8 iulie, echipa formată din cei cinci înotători, Emilian, Daniel, Jeanin, Adrian și Cristian, au făcut valuri cât 44 de lungimi de bazin în cele 45 de minute puse la dispoziție și cu ajutorul lor și al susținătorilor, până în momentul de față, echipa noastră a strâns fonduri în valoare de 5097 RON, atingându-ne astfel obiectivul propus la începutul acestui proiect. Fondurile colectate vor fi utilizate pentru a asigura servicii de transport școlar adaptat, pe toată perioada anului școlar/universitar 2017-2018, pentru 6 copii și tineri care se deplasează utilizând scaunul rulant, din București și județul Ilfov.

Swimathon București, organizat de Fundația Comunitară București, este cel mai mare eveniment de colectare de fonduri pentru finanțarea inițiativelor locale, prin intermediul înotului. În cadrul ediției a cincea, 317 înotători, de toate vârstele, și peste 2000 de spectatori au susținut 23 de proiecte din comunitatea bucureșteană prin înot și donații. În total s-au înotat 2.796 lungimi de bazin, echivalentul a 140 de km și s-au strâns 385.000 de lei pentru toate proiectele participante.

Mulțumim înotătorilor DB Schenker pentru efortul depus și tuturor susținătorilor pentru donațiile făcute! 

Donațiile continuă până la 31 iulie! 

Dacă încă nu ați donat, aveți posibilitatea să faceți acest lucru până la data de 31 iulie. Puteți susține echipa DB Schenker for Motivation la acest link

Mărire imagineSwimathon 2017, skr

Mărire imagineSwimathon 2017, skr
Mărire imagineSwimathon 2017, skr
Mărire imagineSwimathon 2017, skr
Mărire imagineSwimathon 2017, skr
Mărire imagineSwimathon 2017, skr


Ultima actualizare: 11.07.2017

Privire de ansamblu

La începutul paginii