Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.  OK
. .

The page is printed

Știri

DB Schenker face valuri la Swimathon!

În data de 8 iulie, DB Schenker va face valuri la Swimathon București 2017, un eveniment în care echipele înscrise înoată și încearcă să adune cât mai mulți susținători pentru a stânge fonduri pentru cauze și proiecte din comunitatea locală.

DB Schenker susține în acest an proiectul Transport Adaptat = Participare în scaun rulant al Fundației Motivation Romania, cu o echipă formată din 5 înotători.

De ce susținem Fundația Motivation Romania?

Obiectivul proiectului este de a strânge minim 10,800 RON din bugetul necesar pentru a oferi servicii de transport școlar adaptat pentru pentru 6 persoane cu dizabilități locomotorii din București și județul Ilfov, astfel încât acestea să poată participa la cursurile școlare sau la facultate în anul școlar/universitar 2017-2018.
În ultimii ani, DB Schenker a fost alături de Fundația Motivation prin intermediul programului de CSR și dorește să îi susțină în continuare și în acest proiect, pentru a contribui la oferirea de șanse egale de participare în comunitate pentru persoanele care se deplasează cu ajutorul scaunelor rulante.

Cum putem noi să contribuim?
Putem dona orice sumă în următoarele moduri:

La echipa susținută selectați DB Schenker for Motivation.


Formularul completat reprezintă un angajament de plată, plata efectivă putând să se facă online, prin bancă sau în numerar la eveniment sau la sediul Fundației până cel târziu la 31 iulie 2017.


Pe 8 iulie, înotătorii DB Schenker vor face valuri pentru Motivation la bazinul ”Anatolie Grințescu”, Club Sportiv Dinamo și vă invită să îi susțineți!
 

Mărire imagineswimathon 2017, skr

Ultima actualizare: 27.06.2017

Privire de ansamblu

La începutul paginii